Yritysesittelymme Laadukkaat palvelumme Yhteistyökumppanimme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
Teemme monipuolista yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
NEOT
NEOT - http://www.neot.fi/neot/north-european-oil-trade
NEOT harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa, jonka myötä suuret suomalaiset huoltamoketjut saavat polttoaineensa NEOTilta. Lisäksi yli 150 000 suomalaista kotia ja yritystä lämpenee NEOTin toimittamalla polttoöljyllä.
Yhtiön omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

Säiliövalmistaja KAR-Lehtonen
Säiliövalmistajan KAR-Lehtonen - www.kar-lehtonen.fi
KAR-Lehtonen Oy on Liedossa hyvien liikenneyhteyksien varrella toimiva perheyritys, jonka toimialaan kuuluu vaarallisten aineiden kuljetuksessa käytettävien säiliöiden valmistus. Yritys hallitsee myös kuljetussäiliöiden korjaus- ja huoltotyöt sekä painekokeet. Myös kuljetussäiliöiden jälkimarkkinointi ja muutostyöt ovat KAR-Lehtonen Oy:n ydinosaamista.

Pesu Juvalla
Pesu Juvalla - www.pesujuvalla.fi
Vitostien varrella, Juvan ABC ja Shell -huoltoasemien välittömässä läheisyydessä sijaitseva autopesula palvelee kaikkia autoilijoita niin isoista rekoista asunto-, paketti- ja henkilöautoihin saakka laadukkain ja tehokkain sekä ennen kaikkea käyttökohteen mukaan olevin pesuainein.

MediaGuru Jack Bacon
MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi
Jyväskyläläinen digitaalisen median tuotantostudio MediaGuru Jack Bacon on vahva ja luotettava yhteistyökumppani kaikissa digitaalisen ja printtimedian palveluissa. Yrityksen erityisosaamista on graafisesti tyylikkäät ja imagollisesti informatiiviset kotisivut kuten esim. nämä meidän Kuljetusliike La-Sa sekä www.pesujuvalla.fi kotisivut. Suosittelemme!
 
Kuljetusliike La-Sa Oy kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi